Update septembrie 2012: Momentan atelierele cu copii nu se mai desfasoara in Atelierul nostru, datorita unei pauze in activitatea noastra in acest domeniu. La cerere organizam grupe de copii in alte locatii decat cea a atelierului nostru. Va rugam sa ne contactati!

Modul de gastronomie 22 ianuarie – 27 februarie

Teme

I.Sandvisuri vesele, decorate cu legume, masline
II.Minipizza pentru copii
III.Paine de casa – copii o framanta si ii dau cele mai neobisnuite forme.
IV.Figurine din fructe si legume – amuzante ii vor face pe copii sa iubeasca fructele si legumele
V.Prajituri fara foc – bile de cocos si ciocolata
VI.Turta dulce taiata in forme amuzante decorata in culori vesele

Detalii suplimentare aici.

______________________________________________________________________________________________________

Daca vrei pentru copilul tau o activitate care sa ii solicite atentia, creativitatea, indemanarea, inteligenta, curajul, indrazneala, fa-i cadou macar o vizita la atelierele noastre.

P1180385

Va invata sa lucreze cu:

  • ceramică
  • hârtie manuală
  • colaje
  • pictura pe vase de ceramica
  • confectionare si decorurul mastilor
  • pictura evantaie
  • papusi din textile

P1170948

ORAR SCHIMBAT din 13 septembrie functionam dupa urmatorul program:

centralizator-ateliere

P1180057

Participarea se face pe baza de inscriere prealabila, la telefon (0722 586 736) sau email (office at interesart ro).

Grupele nu sunt fixe deci ii puteti aduce in functie de timp. Nu se intampla nimic daca sar ateliere, caci de fiecare data facem alte lucruri.

Atelierul dureaza 1h – 1h 3o min. Copii primesc apa si o mini gustare, iar obiectele lucrate le iau acasa.

Pregatim activitati creative pentru copii  dvs care sa le stimuleze imaginatia si sa le dea curaj.

Beneficii

Copiivorfiincurajatisaisiexprimeideile, saisidezvoltecreativitatea;
Voravea „material de studiupentruacasa, aplicandideileinvatatevorputeaimplicasi pe parinti in procesulcreativ;
Vorfireceptivi la ideea de a invatalucrurinoipentru ca procesul de invatare se desfasoaraprinmetodeinformale;
Isi pot descoperitalentelesiabilitatilepentru diverse actiuni.

69 de răspunsuri »

  1. Pingback: Ne mutam « Interesart Blog

  2. Pingback: Update program ateliere copii « Interesart Blog

  3. Pingback: Servicii Interesart « Interesart Blog

  4. As dori sa stiu ce suma trebuie platita / sedinta atelier si daca programul este cel afisat de Dvs., respectiv marti de la ora 17,00 pentru copii cu varsta de peste 4 ani ? Spre exemplu azi, 08.12 ce tema are atelierul, sau care este programul atelierelor in aceasta luna ?
    Multumesc !

  5. Pingback: Ne-am intors « Interesart Blog

  6. Buna ziua,

    fetita mea are 4 ani si 6 luni. Suntem interesati atat de atelierele de handcrafting, cat si de cel culinar. Imi puteti transmiye detalii legate de pret, va rog?

    Multumesc,

    Ana Zugravu

  7. Am si eu un baietel mic, Tudor, de un an si 4 luni . As dori sa vin si eu cu el dar cred ca e mult prea mic . Ati mai avut copilasi atat de mici? E un copil sociabil si ii plac foarte mult copii , ii place sa fie implicat in orice actiune.

  8. Buna ziua,

    Sunt interesata de oferta dvs. pt.fetita mea de 2 ani si 2 luni. As vrea sa incerc cu ea macar cateva din atelierele de creatie. Care credeti ca ar fi mai potrivit pt. varsta Mariei? Imi puteti, va rog, oferi detalii despre programul atelierelor si tarifele aferente? Suna interesant! Multumesc anticipat!

  9. Buna seara!
    Am fost anul trecut la cursul de lucru manual, dar din lipsa de timp n-am mai continuat.Am vrea sa reluam incepand de sambata.Ioana are 6 ani.
    Imi puteti trimite cateva detalii pe mail? La ce ora are loc cursul si daca modulul de gastronomie va fi urmat de cel de lucru manual.
    Multumesc!

  10. Buna ziua. Am 2 fetite de 11 si 12 ani si as dori sa le inscriu la unul sau mai multe ateliere, in principiu doar sambata si duminica pot veni pentru ca in cursul saptamanii ies detul de tarziu de la scoala. Ce fel de ateliere aveti pentru varsta lor ? as dori sa stiu perioadele, pretul si ce se intampla daca nu pot veni la o ora de atelier ? se considera pierduta, sau cum ? Parintii pot asista sau nu ?
    multumesc anticipat

  11. Buna ziua.
    Ma intereseaza si pe mine aceste ateliere, pentru fetita mea, care implineste 5 ani in aprilie, eventual o varianta pentru weekend.
    Va multumesc foarte mult.

  12. Buna ziua,

    Va rog sa-mi spuneti si mie cat ma costa o sedinta atelier pentru o fetita de 5 ani. As prefera vineri dupa amiaza sau sambata la pranz (pe fetita mea o intereseaza atat atelierul culinar cat si cel de ceramica) . Va multumesc!

  13. buna ziua. daca este posibil, va rog sa-mi trimiteti pe mail mai multe detalii referitoare la pret, structura cursurilor, etc.
    daca imi permiteti o sugestie, ar fi bine venit sa afisati pe site aceste informatii, eu de exemplu, am nevoie pentru doi copii, de varste diferite. daca as gasi pe site totate detaliile (pret samd) mi-ar fi mai simplu.
    bineinteles, daca aveti amabiliatea de a mi le trimite pe mail, e ok.
    va multumesc

    • Si eu vreau detalii. Am un baiat de 3 ani si 4 luni, inca nu pronunta foarte corect unele cuvinte, dar are 3 luni de gradinita si e foarte interesat de activitati practice.

  14. Buna ziua,
    Va rog, daca se poate, sa imi trimiteti pe email detalii(pret, program, cursuri) pentru baiatul meu in varsta de 6 ani si jumatate. Va multumesc anticipat!

  15. buna seara.
    fetita mea are 1an si 10 luni,care dintre cursuri sunt bune pt.ea si daca cursurile sunt organizate pe categorie de varsta? si as mai vrea sa stiu preturile

  16. Buna seara! M-ar interesa astfel de ateliere pentru fetita mea Eva , de aproape 3 anisori. Puteti sa-mi trimiteti via mail mai multe informatii legate de program si de costuri? Ce ativitati considerati, din experienta, ca ar fi mai potrivite varstei ei?
    Cu multumiri!

  17. Buna ziua! Suna f interesant si as dori si eu detalii despre program, preturi si temele abordate. Multumesc si astept raspunsul pe mail!

  18. Buna ziua,
    As dori sa stiu la ce atelier as putea s-o inscriu pe fetita mea de aproape 3 ani si care sunt costurile. Li se permite parintilor sa stea cu copilul? Este la varsta la care nu sta fara mine intr-un loc nou.

    Multumesc

  19. Buna ziua,
    As dori detalii despre atelierele de creatie pentru copii (6 ani) pe perioada vacantei si tarifele acestora.
    Va multumesc

  20. Buna ziua din nou,

    Am verificat mail-ul si de asemenea spam-ul si nu am primit nimic. 😦
    Am lasat o noua adresa de mail pt contact, poate aici primesc mail-ul de la Dumneavoastra!

    Va multumesc,

    Andreea

  21. Am primit mail-ul de la Dumneavoastra, va multumesc!
    Ne vom hotari in ce luna sa venim si va vom contacta.

    O zi buna,

    Andreea

  22. ma intereseaza acest curs, pt 2 copii, 4 si respectiv 7 ani; de cand pot veni, si care sunt costurile pentru acest curs; cate sedinte pe saptamana?

  23. Buna ziua.Am un baietel de 4 ani si jumatate si as dori sa aflu care sunt preturile pt atelierele dvs. si cand putem veni. Va multumesc.

      • Buna ziua,

        Sunt Roxana Panait, mamica Deei. Noi am mai fost la atelierele tale si as vrea sa incepem sa venim din nou. As vrea sa stiu care este noua locatie si cat mai este pretul. Cand putem veni?

        Multumesc frumos,

  24. Buna ziua. Am un baietel de 2 ani si 7 luni. As dori sa aflu care sunt preturile pt atelierele dvs. si cand putem veni.
    Sper ca nu suntem prea micuti pentru atelierele de creativitate.
    Va multumesc.
    Astept cu interes e-mailul dvs.

  25. Buna ziua.Am un baietel de 4 ani si as dori sa aflu care sunt preturile pt atelierele dvs. si cand putem veni si de asemenea, unde aveti locatia (am inteles ca v-ati mutat) Va multumesc.

  26. as vrea sa primesc detalii despre activitati si preturi pentru un atelier de weekend, pentru baiatul meu in varsta de 3 ani si jumatate.
    multumesc,
    Simona

  27. Buna ziua. As dori sa va intreb daca mai sunt valabile cursurile de creativitate pt cei mici. Mentionez ca am un baitel de 2 ani si 7 luni, si as dori sa mearga la cat mai multe cursuri de acest gen. Va multumesc

  28. Buna ziua,
    Fetita mea Sofia implineste 3 ani in luna martie si m-ar interesa la ce ateliere as putea sa o inscriu. De asemenea as dori sa primesc si o oferta de pret pentru aceste ateliere/ eventual cu optiune de abonament.
    Multumesc.

  29. buna ziua

    organizati aceste ateliere si anul acesta

    as fi interesata de ateliere pentru copii de 4 si 5 ani si as vrea sa stiu si costurile si programul

    multumesc

  30. Buna ziua! M-ar interesa si pe mine atelierele dumneavoatra pentru o fetita de 4 ani. Imi puteti trimite va rog informatii cu privire la cursurile pe care ar putea sa le urmeze, programul, costurile lor si locatia? Va multumesc!

    • Saptamana aceasta abordam teme de primavara, copii vor crea martisoare. Costul unui atelier de o ora este de 30 ron. Programul este marti, joi de la 18:00, miercuri & vineri de la 18:30. Puteti participa cu o programare in prealabil. Zona unde este atelierul nostru este Sirbei Voda, Berzei. Pentru mai multe detalii ma pueti contacta telefonic.
      O zi frumoasa

  31. Buna ziua,
    Va rog sa-mi trimiteti programul cursurilor pentru copii din aceasta vara si tarifele. As dori sa il inscriu pe baietelul meu de 4 ani si 3 luni.
    multumesc

  32. Buna ziua,

    Va rog, imi puteti spune daca se mai tin cursuri in aceasta perioada si care sunt acestea? Am o fetita de 2 ani si 1 luna si as vrea va rog sa stiu daca putem participa la vreun curs. Multumesc frumos.

  33. Buna ziua!

    Am o fetita care in februarie implineste doi ani si ma intereseaza la ce cursuri ar putea participa.
    Astept toate informatiile pe mail, daca este posibil.
    Multumesc anticipat! Un An Nou Fericit!

    Ramona T.

  34. buna ziua, am un baiat de 5 ani si v-as ruga sa-mi spuneti in ce zile aveti atelierul de ceramica, la ce ore si pretul acestor sedinte. va multumesc.

  35. buna ziua

    M-ar interesa activitati pentru un baietel de 5 ani. De asemenea, va rog frumos sa-mi spuneti costuri, programul si locatia.
    Va multumesc

  36. Buna ziua!

    Suna minunat ceea ce faceti! 🙂 As vrea si eu detalii despre atelierele actuale, pentru nepotelele mele de 5 si 7 ani (orar, preturi). De asemenea, va rog sa-mi spuneti daca aveti ateliere potrivite si pentru fetita mea de 1 an si 8 luni.

    Va multumesc!

  37. Buna ziua,m-ar interesa si pe mn pt 2 baieti de 8 si respectiv 5 ani,dak puteti sa-mi trimiteti program,preturi si locatia.Va multumesc

  38. Buna ziua. As dori sa stiu in primul rand daca atelierele mai functioneaza – din pacate de-abia astazi am gasit acest blog, dar… sper sa nu fie prea tarziu.
    As dori sa il aduc pe baietelul meu, David, de 3 ani si 9 luni. As fi interesata sa aflu unde se tin si care sunt costurile – in mod special atelierele care au loc sambata sau duminica. Va multumesc anticipat.

  39. Buna ziua!
    Se mai fac atelierele?
    Ne intereseaza aproape tot…pictura decorare obiecte.
    Am un baietel de 10 ani si o fetita de 4 ani.
    Ma intereseaza un pret pe sedinta.
    Cei 2 copii participa impreuna la acelasi atelier sau separat fiind de varste diferite?
    In cazul fetitei de aproape 4 ani parintii au acces ca supravehetori?
    Astet raspuns cat mai curand.
    Este o idee grozava.

Lasă un comentariu