Strada cu artisti … adica Street Delivery

Standard

Acolo i-am promis Dariei ca o duc … la strada cu artisti, strada care pentru noi a fost o gura de aer proaspat, in peisajul incarcat al ultimelor saptamani. Am refuzat sa merg sa expun acolo tocmai pentru a ma putea bucura de un week end plin cu familia.

La strada cu artisti am ajuns sambata dupa amiaza, numai cu Daria. Toata ziua i-am povestit de cate minunatii sunt acolo. Timida la inceput, i-a trecut imediat ce ne-am asejat sa pictam ghivece. Dupa nici 1 minut erau si eu si ea pline de vopsea.

P1160873Imediat ce am ajuns la masa cu lut, orice urma de inhibitie sau timiditate a disparut.  Am baut limonada si ne-am asezat pe patul din mijlocul strazii, ne-am uitat fascinate cum se face hartia manuala, si tare ar fi vrut sa se mai balaceasca in apa de acolo. S-a multumit cu apa scursa pe trotuar.

Am ajuns si in parc si acolo fericire pana la cer, pe langa multe leagane si nisip era si o fantana plina cu apa, unde pestele meu s-a balacit pe masura.

P1160903

Ne-am intalnit cu persoane dragi noua, ne-am alintat, am cumparat de toate, ne-am luat nas rosu de clown si balon.

P1160932Asteptam cu drag si alte evenimente de gen, sau macar pe cel de anul viitor. Ne-am simtit minunat si a fost un eveniment frumos.

P1160949

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s