Buna dimineata Bucuresti!

Standard

Am ajuns aseara pe intuneric si decat am ghicit Bucurestiul. Astazi de dimineata mi-am luat un suc de portocale, m-am suit in taxi si am pornit spre magazin. As fi putut merge si pe jos, asa mi se parea de cald in comparatie cu Belgia sau Olanda, era soare si frumos.

Ma gandeam daca, in cele trei saptamani cat am fost plecata, mi-au lipsit foarte multe si am ajuns la concluzia, ca nu prea. Mi-a lipsit familia, mi-au lipsit margelele si magazinul, cativa prieteni buni, de parcarile fara plata. de regulile pe care le poti incalca…. si cam atat.. aaa si recunosc, poate de posibilitatea de a da mita din cand in cand :))

Bucurestiul ca entitate nu mi-a lipsit, dar ce sa-i faci daca aici este toata viata mea?!

Am ajuns la magazin, si dupa cum mi-a promis Gabi, a ordonat lucrurile pe aici. M-am asezat cuminte la birou si incerc sa nu deranjez prea multe, pana maine cand vine la serviciu. Mi-a promis un tras strasnic de urechi daca nu pastrez curatenia.

Asa ca stau savurez o cana de ceai, niste trufe belgiene si ma bucur de caldura magazinului. Ne regasim, vad ce s-a mai schimbat, ca maine iau in piept noul an si sigur nu o sa aibe mila.

Anunțuri

Un răspuns »

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s