Pentru Ana…

Standard

Imi place cand se nasc bebelusi si pot sa merg sa ii vad, sa ii iau in brate. Cand a nascut o prietena si am putut sa ii iau bebelusul in brate, am simtit o bucurie imensa, nici nu stiam cum sa il tin, parca nu demult asa era si fetita mea. Sunt fragili, dependenti si mirosul de bebe, nu o sa il uit niciodata. O casa cu un bebe nou nascut, miroase altfel, are o aura mistica, e proaspata, e cumva cum alte case nu sunt.

Cand scriu imi dau seama ca mi-e dor de un bebe proaspat, nou nascut, dar imi amintesc ca o am pe Daria, care tot mai e un bebe si care mai este inca dependenta de mine in mare masura.

Am pornit sa scriu despre Ana, bebelusa pe care nu o cunosc, dar care ii este apropiata Luizei. Luiza a vrut sa ii duca ceva personal la botez si m-a rugat sa gasim impreuna un cadou, care sa ii bucure parintii.

I-am pictat hainute si un scutecel, un saput aromat, o rama frumoasa si o felicitare potrivita, totul intr-un cos. Pentru mine a fost o placere, ma gandeam ca pentru mine ar fi o bucurie imensa sa primesc ceva asa de personalizat si asa ar trebui sa fie si pentru parintii Anei si pentru Ana cand va fi mare.


Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s