Interesart intre flori

Standard

Il ochisem demult. Un magazin de flori, ai putea spune o florarie, dar e mai mult de atat. Aproape de Piata Romana, pe Bdul Dacia nr 31 este Splendor, un loc cu adevarat magic si asta datorita unei doamne minunate, Claudia.

Claudia creeaza aranjamente florale, nu este o florareasa, nu vinde flori, ci este un designer floral. Buchetele care ies din mana ei sunt cu adevarat unice si deosebite. Pune suflet in ceea ce face si nu are cum sa nu iasa bine.

Trecand mereu prin fata magazinului, m-am gandit ca unde poate sa le sada mai bine bijuteriilor mele, decat la racoare, intre flori mereu inmiresmate, mereu in centrul atentiei… Asa ca i-am propus Claudiei sa duc bijuteriile mele la Splendor si a acceptat fara clipire. Merg mana in mana cu florile ei, practic acum poti alege o bijuterie cadou si un buchet de flori asortat.

La Splendor mai gasesti felicitari Interesart, obiecte de decor, in curand gentute si esarfe.

La Splendor poti sa gasesti mereu flori pentru aniversarea cuiva drag, pentru celebrarea nasterii unui copil, pentru buchetul tau de nunta, pentru orice eveniment te-ai putea gandi.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s